Αισιόδοξος ότι ο Ατρόμητος θα μπορέσει να πάρει τα πάνω του με τον Νίκο Νιόπλια στην τεχνική του ηγεσία και σίγουρος ότι η ομάδα έχει καλό ρόστερ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κορακάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μπάμπη Παπάζογλου, Σωτήρη Κωσταβάρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών, που εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού στον αγώνα με τη Βέροια, καθώς είχε παραιτηθεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο σχολίασε ότι ο νέος προπονητής των «μπλε» έχει ισχυρή προσωπικότητα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το τι γνωρίζει από τον Νιόπλια:
«Αυτή είναι η αλήθεια, μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό που ήμασταν μαζί δυο χρονιά. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο είναι ισχυρή προσωπικότητα κάτι το οποίο χρειάζεται ο Ατρόμητος. Λείπει η ψυχολογία από την ομάδα η οποία διαθέτει ποιότητα και κάλους ποδοσφαιριστές».

-το πως έφτασε εδώ ο Ατρόμητος:
«Ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα, το ένα φέρνει το άλλο. Αρχικά έκαναν καλό, όμως οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών σε μια σεζόν δεν κάνουν καλό. Με τον Νίκο (σ.σ. Νιόπλια) θα έρθει η ηρεμία στην ομάδα σε μια ομάδα που αν αξιοποιηθεί το καλό υλικό θα υπάρξουν αποτελέσματα».

-το τι πρέπει να αλλάξει ο Νιόπλιας:
«Διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα ο Ατρόμητος άλλαξε η ομάδα προς τα το καλύτερο με τις νέες προσθήκες ο ίδιος θα κρίνει και θα αξιολογήσει το προσωπικό για να πάρει αποφάσεις».

- το αν έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Νιόπλια:
«Δεν έχουμε μίλησει μαζί, θα γίνει προσεχώς ούτως ή άλλως. Πρέπει να τον ενημερώσω και για την Κ-20».

- τις υποδομές του Ατρόμητου:
«Στην ομάδα Κ-20 υπάρχουν αρκετά παιδιά που όχι μόνο μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα αλλά και να γίνουν ο κορμός της. Καταρχάς, πριν δέκα μέρες έγιναν δύο παιδιά επαγγελματίες αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, είναι να χρησιμοποιηθούν βέβαια είναι στη κρίση του προπονητή. Με τη δική μου κρίση έχουν μέλλον στον Ατρόμητο και να μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά μέλη της».

-τις προπονητικές του φιλοδοξίες:
«Αυτό που έχω ως στόχο είναι να κάνω βήματα αργά και σταθερά και να είμαι κατάλληλα έτοιμος. Δεν θέλω να ασχοληθώ αποκλειστικά με τις Υποδομές. θέλω να γίνω επαγγελματίας κάτι όμως το οποίο χρειάζεται σταθερά βήματα. Είτε από μικρότερη κατηγορία είτε από τον Ατρόμητο μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος προπονητής. Οι συνθήκες είναι αυτές που παίζουν ρόλο και η ετοιμότητα που θα έχεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube