Ποδαρικό στο εντυπωσιακό «Intuit Dome» έκαναν οι Κλίπερς κερδίζοντας το φιλικό με τους Μάβερικς με 110-96. Το υπερσύγχρονο γήπεδο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ήρθε για να βάλει τέλος στη συγκατοίκηση με τους Λέικερς στο Staples Center. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Τάιρον Λου, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 10 πόντους και 12 ασίστ, ο Ίβιτσα Ζούμπατς 11 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Κογουάι Λέοναρντ θα χάσει όλη την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Το Ντάλας παρατάχθηκε χωρίς Ντόντσιτς, Ίρβινγκ, Κλέμπερ και Έξουμ. Ο Κουέντιν Γκράιμς με 20 πόντους ξεχώρισε, ενώ ο νεοαποκτηθείς Κλέι Τόμπσον έμεινε σε 21 λεπτά άποντος με 0/9 σουτ.



Από τη φιλική νίκη των Σίξερς στην Ατλάντα με 104-89 μεγαλύτερη είδηση ήταν ο τραυματισμός του Πολ Τζορτζ που έπαθε υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ταϊρίς Μάξι και Κέλι Ούμπρε είχαν από 14 πόντους, ενώ εκτός έμεινε Τζοέλ Εμπίντ που θα χάσει όλη την προετοιμασία. Για τους Χοκς ξεχώρισε ο Γάλλος ρούκι Ζακαρί Ρισασέ με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.



Οι Γκρίζλις παρά την απουσία του Τζα Μοράντ πέρασαν με 120-116 από την έδρα των Πέισερς με τον Καναδό ρούκι σέντερ Ζακ Ίντι να έχει 23 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ άλλους 23 πόντους είχε και ο Ντέσμοντ Μπέιν. Για την Ιντιάνα, που έπαιξε χωρίς Χαλιμπέρτον και Σιάκαμ, Μάιλς Τέρνερ και Μπένεντικτ Ματουρέν είχαν από 12 πόντους.



Τέλος, οι Νετς διέσυραν με 131-92 τους Γουίζαρντς με 17 πόντους του Καμ Τόμας και 16 του Σέικ Μίλτον. Ο Τζόρνταν Πουλ είχε 13 για την Γουάσινγκτον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube