Παρά τη ζέστη με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 32 βαθμούς, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου από κάθε άκρη του Νομού Αττικής ήρθαν στα γήπεδα του Fous De Foot στη Βάρη και έζησαν τον παλμό της διοργάνωσης.

Χωρισμένοι σε 112 ομάδες, πάνω από 800 παίκτες στις 3 ηλικιακές κατηγορίες 14-15 ετών, 16-17 ετών και 18-19 ετών, υποδέχτηκαν το καλοκαίρι πρόωρα, διασκέδασαν και αγωνίστηκαν για τη διάκριση.

Το τουρνουά ανέδειξε τις καλύτερες ομάδες 5x5 στην Ελλάδα και θα τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές κέρδισαν το εισιτήριό τους για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, στις 11 και 12 Μαΐου. Η κυπελλούχος ομάδα στο ηλικιακό γκρουπ 18-19 θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Τορίνο, για να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Juventus FC και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό.

Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου. Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus FC. Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.


Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Πληροφορίες για την τελική φάση της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Για περισσότερα, ακολουθήστε το Coca-Cola Cup στο: https://twitter.com/cocacolacupgr
και γίνετε μέλος στο: http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube