Οι αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής στα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έχουν προσδώσει τελευταία νέο ενδιαφέρον και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., θέλοντας να τονίσει κι άλλο τη βαρύτητα του κορυφαίου πρωταθλήματος, το βάζει στο επίκεντρο με μία ακόμα συνέντευξη Τύπου.

Την Παρασκευή 11/10, παραμονή της έναρξης των αγώνων, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου τα φετινά πρωταθλήματα σε άνδρες και γυναίκες. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ στις 15:30 και βασικοί ομιλητές θα είναι οι εκπρόσωποι των συνολικά 16 ομάδων της κατηγορίας.

Θα παραστεί ένας αθλητής, προπονητής ή παράγοντας από κάθε μία από τις 16 συμμετέχουσες στη διοργάνωση (οκτώ είναι οι ομάδες στους άνδρες κι άλλες τόσες στις γυναίκες) και, φυσικά, θα γίνει αναφορά και σε διάφορα θέματα των πρωταθλημάτων.

Tο πρώτο διήμερο στην Α1 ανδρών θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Το πρώτο διήμερο της Α1 γυναικών περιλαμβάνει ματς στο φαληρικό στάδιο, αλλά και στη Φλώρινα.

Θυμίζουμε ότι τα πλέι οφ της φετινής Α1 θα διεξαχθούν με νέο σύστημα. «Μετά την ολοκλήρωση των δύο γύρων ακολουθεί αγωνιστική "πλέι οφ", όπου οι ομάδες αγωνίζονται σε νέο όμιλο του ενός γύρου, κρατώντας τη βαθμολογία των δύο πρώτων γύρων», αναφέρει η γενική προκήρυξη αγώνων, ενώ την περασμένη σεζόν δεν μετρούσαν τα αποτελέσματα των δύο γύρων.

Παραμένει ο διαχωρισμός ότι οι πρώτες τέσσερεις ομάδες της κανονικής διάρκειας συνεχίζουν για τις θέσεις 1-4 για ν’ αναδειχτεί κι η πρωταθλήτρια κι οι τέσσερις επόμενες για τις θέσεις 5-8.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube