Ξεχωριστό είναι ένα παιχνίδι, ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό, για τον Ολυμπιακό.

Εδώ και μέρες ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του έχουν φροντίσει να βάλουν στο κλίμα τους ποδοσφαιριστές για την αποψινή αναμέτρηση με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για κάποιους μία νίκη στο σημερινό παιχνίδι έχει μεγαλύτερη σημασία και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θεωρών πως οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε θέση κυνηγού στο πρωτάθλημα και με μία νίκη στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου θα δείξουν πως η αντεπίθεση θα συνεχιστεί μέχρι τέλος, με στόχο την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Λεμονής δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία παρέταξε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και στις χθεσινές δοκιμές αυτό φάνηκε, ότι θα πάει με τα ίδια πρόσωπα και το ίδιο σχήμα που χρησιμοποίησε απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ρομαό με τον Οτζίτζα, με τους Πάρντο και Ανδρούτσο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Καρσελά, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Εμενίκε, Νικολάου και Ταχτσίδης. Εκτός έμεινε ο Σεμπά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μια φωνή, μια ψυχή, μια φανέλα»: Ομάδα και κόσμος του Asteras AKTOR έγιναν «ένα» στο Περιστέρι

Τσακίρης: «Όλο και βαθαίνει το σκοτάδι στην ΑΕΚ - Γκράντε φαβορί για την 4η θέση»

Τσανάκας: «Δικαιούται ένα κακό βράδυ ο Ολυμπιακός. Να σκεφτούν το Κύπελλο και το μέλλον τους οι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Οι λεπτομέρειες υπέρ του ΠΑΟΚ, τα συμβόλαια και το νέο αθλητικό κέντρο»

Ντέμης: «Γιατί ρίσκαρε τόσο πολύ η ΑΕΚ; Μπερδεμένες οι αλλαγές με τον Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Κρατούν χαμηλούς τόνους στον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη επί της ΑΕΚ - Δεν υπάρχει ανησυχία με Βαγιαννίδη»

Γκαρσία: «Μας έχουν στοιχίσει οι ήττες στην έδρα μας - Nα κερδίσουμε τα παιχνίδια με τον Άρη»

Παντελίδης: «Δείξαμε ότι έχουμε παλμό»

Κι όταν παύει να τρέχει, ο Σιώπης είναι η φωνή που θέλεις ν' ακούς από τον πάγκο!

Έβγαλε αντίδραση ο Asteras AKTOR στο Περιστέρι, χαμογελάει ο Άρης