Κάποια ευχάριστα νέα και κάποια αρνητικά προέκυψαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να μπαίνει στο πρόγραμμα, αλλά μην καταφέρνει να το ολοκληρώσει, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Οπότε, οι πιθανότητες να παίξει την Κυριακή (13/9, 20:30) κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι λίγες.

Επίσης, Γιενς Βέμερ και Ρόμπιν Λουντ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ έκανε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας.

Ωστόσο οι Μικαέλ Εσιέν και Σωτήρης Νίνης πήραν μέρος κανονικά. Μάλιστα, ο δεύτερος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ο Γκανέζος άσος έχει σημαντικές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη στα πρόσφατα φιλικά με Αιγάλεω και Πανελευσινιακό.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και κατοχή μπάλας.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μια φωνή, μια ψυχή, μια φανέλα»: Ομάδα και κόσμος του Asteras AKTOR έγιναν «ένα» στο Περιστέρι

Τσακίρης: «Όλο και βαθαίνει το σκοτάδι στην ΑΕΚ - Γκράντε φαβορί για την 4η θέση»

Τσανάκας: «Δικαιούται ένα κακό βράδυ ο Ολυμπιακός. Να σκεφτούν το Κύπελλο και το μέλλον τους οι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Οι λεπτομέρειες υπέρ του ΠΑΟΚ, τα συμβόλαια και το νέο αθλητικό κέντρο»

Ντέμης: «Γιατί ρίσκαρε τόσο πολύ η ΑΕΚ; Μπερδεμένες οι αλλαγές με τον Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Κρατούν χαμηλούς τόνους στον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη επί της ΑΕΚ - Δεν υπάρχει ανησυχία με Βαγιαννίδη»

Γκαρσία: «Μας έχουν στοιχίσει οι ήττες στην έδρα μας - Nα κερδίσουμε τα παιχνίδια με τον Άρη»

Παντελίδης: «Δείξαμε ότι έχουμε παλμό»

Κι όταν παύει να τρέχει, ο Σιώπης είναι η φωνή που θέλεις ν' ακούς από τον πάγκο!

Έβγαλε αντίδραση ο Asteras AKTOR στο Περιστέρι, χαμογελάει ο Άρης