Με μια λαμπρή εκδήλωση στην αίθουσα «Corfu» του ξενοδοχείου «Metropolitan» το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, η κορυφαία σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές και αποχαιρέτησε τους αποφοίτους, σε μια εκδήλωση με επίσημους προσκεκλημένους τον Κώστα Κατσουράνη και τον Χρήστο Αφρουδάκη.







Ο διευθυντής σπουδών και «πρωτομάστορας» του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, εμφανώς συγκινημένος για την 21η συνεχόμενη παρουσία της σχολής στην εκπαίδευση (ανελλιπώς από το 1994), καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές, τονίζοντας στην εναρκτήρια ομιλία του ότι «στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ δεν βρίσκεις δουλειά, κάνεις καριέρα».





Παράλληλα επεσήμανε ότι οι απόφοιτοι του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και πλέον κατακλύζουν τα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες απόφοιτοι της περσινής χρονιάς, ενώ δόθηκαν οι υποτροφίες που κάθε χρόνο δίνει η σχολή στους νικητές του σχετικού διαγωνισμού, δίνοντας την ευκαιρία στους διακριθέντες να σπουδάσουν δωρεάν.

Επιπλέον, ο εμπνευστής και διευθυντής σπουδών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ανακοίνωσε την δημιουργία νέας υποτροφίας στη μνήμη του αείμνηστου Φίλιππου Συρίγου, που θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες υποτροφίες που δίνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του Χαράλαμπου Τσιριμονάκη και του Αντώνη Μπόκτορ.



Στην λαμπρή εκδήλωση επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο Κώστας Κατσουράνης που ανακοίνωσε πρόσφατα το τέλος της καριέρας του και ο πολίστας Χρήστος Αφρουδάκης, που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό.





Ο Κώστας Κατσουράνης, απευθυνόμενος στους εκκολαπτόμενους αθλητικούς δημοσιογράφους, τους συμβούλευσε να ψάχνουν μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ, ενώ ο Χρήστος Αφρουδάκης τους προέτρεψε να αγαπήσουν και τα άλλα αθλήματα, εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Το αναμνηστικό βραβείο στον Κώστα Κατσουράνη, έδωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΠΟΡ FM 94,6 και υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του ομίλου ΣΚΑΙ, Γιώργος Κοσμάς.





Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν για την παρουσία τους στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και την καταξίωση τους, αρκετοί απόφοιτοι της σχολής που πλέον εργάζονται σε κορυφαία Μέσα.















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube