Όπως κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια, έτσι και φέτος, η Ε.ΨΥ.ΜΕ, που προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος και της Σαλαμίνας, διοργάνωσε μία ξεχωριστή εκδήλωση ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Στις 02 Ιουλίου 2014 στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αθλητικός αγώνας καλαθοσφαίρισης – ALL STAR GAME. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν εκπαιδευόμενοι της Ε.ΨΥ.ΜΕ (ενήλικοι με αυτισμό, νοητική αναπηρία και ήπια ψυχιατρικά) απέναντι σε σημαντικά ονόματα παλαιμάχων (Σ.Π.Α.Κ.Ε) και επαγγελματιών (Π.Σ.Α.Κ) Ελλήνων καλαθοσφαιριστών.



Στην εκδήλωση, εκτός από εκπροσώπους του Δήμου Δραπετσώνας, συμμετείχαν ο κύριος Νικόλαος Μπαμπανικολός (Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ.Ε), ο Αλεξανδρίδης Κωνσταντίνος (Γενικός Διευθυντής Π.Σ.Α.Κ) και οι αθλητές Αντωνίου Οδυσσέας, Γκόρτζης Μανώλης, Καλαϊτζής Γιώργος, Καλογερόπουλος Μανώλης, Λουμιώτης Γιάννης, Νομικός Στέλιος, Σιγάλας Γιώργος, Τζαλαλής Σάκης, Τόλιας Νίκος και Τσαλδάρης Δημήτρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube