Τρεις θέσεις απέμειναν κενές για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Δύο εισιτήρια ψάχνουν κάτοχο στη ζώνη της Αμερικής και ένα στην Ευρώπη, στους αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα.

Χθες επτά ακόμη ομάδες έκλεισαν θέση για τα τελικά, οι Ρωσία, Ιαπωνία, Ιράν, Ιορδανία, Φιλιππίνες, Σερβία και Ακτή Ελεφαντοστού.

Μεγάλο ματς γίνεται ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Λετονία (20:00), με τους γηπεδούχους να προκρίνονται με νίκη ή και με ήττα με διαφορά μέχρι οκτώ πόντων και την παρέα των Στρέλνιεκς και Τίμα να ψάχνει νίκη με εννιά ή περισσότερους πόντους για να υπερκαλύψει τη διαφορά.

Στη ζώνη της Αμερικής Πουέρτο Ρίκο, Ουρουγουάη και Δομινικανή Δημοκρατία διεκδικούν δύο θέσεις, την τρίτη στον πέμπτο όμιλο και αυτή του καλύτερου τέταρτου των δύο γκρουπ. Η Ουρουγουάη προκρίνεται μόνο με νίκη, όπως και το Πουέρτο Ρίκο, που όμως περνά ακόμη και με ήττα, αν η Δομινικανή Δημοκρατία χάσει από τη Βραζιλία και οι Πορτορικανοί έχουν καλύτερη συνολική διαφορά πόντων από τους Δομινικανούς (+24 το Πουέρτο Ρίκο, +66 η Δομινικανή Δημοκρατία). Η Δομινικανή Δημοκρατία περνά σίγουρα με εντός έδρας νίκη επί της Βραζιλίας. Αν χάσει, μπορεί να περάσει αν το Πουέρτο Ρίκο νικήσει την Ουρουγουάη ή αν συμβεί το αντίθετο αλλά έχει καλύτερη συνολική διαφορά πόντων από τους Πορτορικανούς.

Οι ομάδες που θα είναι σίγουρα παρούσες στην κλήρωση στις 16 Μαρτίου είναι η οικοδέσποινα Κίνα, οι Ανγκόλα, Ακτή Ελεφαντοστού, Νιγηρία, Σενεγάλη και Τυνησία από τη ζώνη της Αφρικής, οι Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, ΗΠΑ και Βενεζουέλα από τη ζώνη της Αμερικής, οι Αυστραλία, Ιράν, Ιαπωνία, Ιορδανία, Κορέα, Νέα Ζηλανδία και Φιλιππίνες από τη ζώνη της Ασίας και οι Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία και Τουρκία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube