Για την κατάσταση που βρίσκονται άπαντες στη Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ντεκ κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Μάλαγα μίλησε ο Τσους Ματέο.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο Αργεντινός γκαρντ προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Ανδιαλουσιάνους, ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το βασικά και θα πάρει τη νίκη. Υπενθυμίζεται πως μετά τις δύο νίκες των «μερένγες» στο Βελιγράδι, πλέον θα έχουν τέσσερις αναμετρήσεις σε οκτώ μέρες, αρχής γενομένης από αυτό με την Ουνικάχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα βασικά. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και σκληρό ματς για εμάς. Αν καταφέρουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να επιμείνουμε στα βασικά και να είμαστε συνεπείς στην ομαδική άμυνα αλλά και στο ένας εναντίον ενός, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Προσπαθούμε να συνέλθουμε από μια μεγάλη σωματική και ψυχική προσπάθεια, ειδικά λόγω του γεγονότος ότι ο Ντεκ τραυματίστηκε σοβαρά, που είναι μια τεράστια απώλεια για την ομάδα και είμαστε στεναχωρημένοι για αυτόν».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube