Την θέληση με την οποία παίζουν οι Έλληνες, σημείωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Βελγίου υποστήριξε πως περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του κατεβαίνει στο ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη.

«H αναμέτρηση στην Ελλάδα θα είναι ένα πραγματικό τεστ για εμάς. Οι Έλληνες παίζουν πάντα με μεγάλη θέληση και πιστεύω ότι θα είναι λιγότερο αμυντικογενείς από ότι στην ισοπαλία με 1-1 στις Βρυξέλλες. Πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι με τη σωστή συμπεριφορά, ενώ αναμένω καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δεν θέλω να στοχεύσω στην ισοπαλία, είναι μεγάλο ρίσκο. Πάμε στην Αθήνα για τη νίκη.

Έχω πολλές επιλογές για να αντικαταστήσω τον Άξελ Βίτσελ, δεν θα καλέσω κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή γιατί όλοι οι αναπληρωματικοί μου είναι έτοιμοι. Ο Μαρουάν Φελαΐνί για παράδειγμα, ο οποίος δεν ήταν στο 100% τις τελευταίες ημέρες, προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Παρασκευής. Συνεπώς όλοι είναι απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι στην Ελλάδα, ακόμη και ο Εντέν Αζάρ. Ωστόσο, θα πρέπει να δούμε αν ο αστράγαλός του θα είναι σε καλή κατάσταση μέχρι την ημέρα του ματς»
, ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube