Άστραψε και βρόντηξε η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η υποπλοίαρχος που αποχώρησε από το Survivor φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και κατακεραύνωσε πρώην συμπαίκτες της βάζοντας στο στόχαστρο κυρίως Νικολέτα, Καρολίνα και Κόρο. Αντίθετα, έδειξε τη συμπάθειά της προς τον Τριαντάφυλλο τον οποίο χαρακτήρισε 40χρονο παιδί. Συνοπτικά είπε:

«Δεν είχα δει καν στην αποχώρησή μου πως όλοι οι συμπαίκτες μου πήγαν πάνω στην Ελένη. Δεν ήταν η πιο ωραία κίνηση, αλλά την καταλαβαίνω. Χάρηκαν που έμεινε η Ελένη, ένας δικός τους άνθρωπος».

«Η πιο προκλητική από όλους ήταν η Νικολέτα. Άρχισε να κοροϊδεύει, ότι είμαι αλλού και δεν επικοινωνώ κλπ. Της είπα ότι η έγνοια της είναι να κανονίσει τα ματσαρίσματα για να κερδίσει και μετά να βγει να χορέψει. Ήταν φιδίσια αυτά τα πράγματα, ειδικά από γυναίκα σε γυναίκα. Η Νικολέτα δείχνει γλυκιά αλλά δεν είναι. Βγάζει ένα υπερβολικό νάζι σε όλα τα αγόρια».

«Δεν ξέρω αν όντως είπε η Καρολίνα αυτή τη βρισιά για μένα. Τη ρώτησα και δεν απάντησε, που σημαίνει πως είχε λερωμένη τη φωλιά της».

«Δεν του μιλούσε κανένας, όπως και σε μένα και ήρθαμε πιο κοντά. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών, θα πει και τη χαζομάρα του, θα πει και την κουβέντα του».

«Στο δάσος είχα βρει ένα φρούτο και ήταν δίπλα μου ο Ασημακόπουλος που έφαγε κι εκείνος. Δεν ήμουν υποχρεωμένη να το μοιραστώ».

«Ο Κόρο πατάει στην εξωτερική του εμφάνιση, του αρέσει να καυχιέται για τις κατακτήσεις του, τα ταξίδια που έχει κάνει και τα μπαρ στη Μύκονο που έχει δουλέψει».

«Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν ψυχή και άνθρωπος, αλλά τον έχουν παρασύρει οι υπόλοιποι, όπως η Καρολίνα. Είναι βουτηγμένη στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια περισσότερο από μένα. Δεν κάνει δουλειές και τη νοιάζει μονάχα να κάνει ηλιοθεραπεία και ωραία πλάνα. Της έλεγαν πως της είχαν κάνει ωραία πλάνα στα οπίσθια και ήταν μες στην τρελή χαρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube