Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο ΝτεΖούντε Μάρεϊ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «All the Smoke» podcast σχολίασε τα χρόνια του στο Σαν Αντόνιο αλλά και την σχέση του με τον θρύλο των Σπερς, Τόνι Πάρκερ.

«Στην πρώτη μου χρονιά έφεραν έναν Αργεντίνο γκαρντ, φίλο του Μάνου (Νίκολας Λαπροβίτολα) ο οποίος έπαιζε μπροστά από εμένα. Έχε στο νου σου, ότι ήδη έπαιζα πίσω από τον Τόνι και τον Πάτι Μιλς. Προσπαθούσαν να με λυγίσουν, έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό πραγματικά. Κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί τι πέρασα. Επίσης, θεωρώ πως είχαν πρόβλημα με το παρελθόν μου και την καταγωγή μου, διότι μεγάλωσα σε κακόφημες γειτονιές και έιχα μπει στο αναμορφωτήριο», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των Χοκς.

«Όπως και να έχει, μετά από λίγα χρόνια άρχισα να βελτιώνομαι πολύ και το παρατήρησαν. Το 2019 ο Πόποβιτς θα με χρησιμοποιούσε ως βασικό, και το είπε στον Τόνι. Ωστόσο, ο Πάρκερ δεν ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός αυτό και αυτό φάνηκε. Διότι εάν δεν είχε θέμα, δεν θα είχε πάει στους Χόρνετς και θα είχε παραμείνει εδώ για να με βοηθήσει να εξελιχθώ και να γίνεις ο μέντορας», τόνισε ο Μάρεϊ.

Οι Σπερς αν και έδωσαν τα «κλειδιά» στον 26χρονο γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν μάλιστα επιλέχθηκε να γίνει all-star, το περασμένο καλοκαίρι τον έδωσαν σε ανταλλαγή στους Χοκς διότι σύμφωνα με τους ίδους δεν ήθελαν να τον κρατήσουν σε μια ομάδα η οποία κάνει rebuild. Στην Ατλάντα έως τώρα αγωνίζεται εξαιρετικά, αφού μετράει 20,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube