Ο Στέλιος Μανωλάς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ και την προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα, παρότι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

«Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι είχε πολλή ποιότητα. Προηγηθήκαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος πήρε την κατοχή και από δύο δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Υπήρξε και μια φάση για ένα πέναλτι πριν το γκολ, δεν ξέρουμε τι σφύριξε ο διαιτητής, δεν έχω εικόνα. Συνεχίζουμε. Νομίζω ήμασταν καλοί σήμερα», τόνισε.

«Το ματς κρίθηκε στα λάθη. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες, κλείσαμε τους χώρους όσο είχαμε το σκορ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για την εποχή και χωρίς κόσμο. Τα παιδιά προσπάθησαν, έγιναν πολύ δυνατές μονομαχίες. Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά και δεν είχαμε περαιτέρω προβλήματα», πρόσθεσε.

Όσο για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, είπε: «Έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ ο Ροντρίγκες, που όμως αν το προσπαθήσει άλλες 100 φορές δεν θα μπει και κάναμε ένα λάθος για το 2-1».

Σχετικά με το πώς η ομάδα του επιτέθηκε μετά το γκολ της, είπε: «Με γεμίσματα αντιδράσαμε αφού δεχτήκαμε το γκολ, αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καμία φάση μέχρι εκείνη την ώρα».

Τέλος, σχολιάζοντας την όλη κατάσταση με την αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου, τόνισε: «Δυστυχώς είχαμε προγραμματίσει και δουλέψαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για να παίξουμε στον τελικό. Το ποδόσφαιρό μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά στη χώρα μας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο όσοι το αγαπάμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις, σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»

Μπενίτεθ: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ, θετικό ντεμπούτο ο Τετέι»

Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν ΚΕΔ και ΕΠΟ να έρθει ελίτ διαιτητής, αλλιώς ας αναβάλουν τον αγώνα της Τετάρτης»!

Παρέδωσε τη σκυτάλη της κορυφής η ΑΕΚ, κοντά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

TAGS: A.E.K.