Νίκη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτή επί του Παναθηναϊκού ο Στέλιος Μανωλάς. Ο θρυλικός αμυντικός της «Ένωσης» ζήτησε εμπιστοσύνη στη δουλειά του προπονητή και επισήμανε πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Καλημέρα καλή εβδομάδα.

Η Ομάδα μας κέρδισε το πρώτο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι σκαρφαλώνοντας στη κορυφή μόνη πρώτη. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό Τιμ και στους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι η νίκη αυτή θα δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Η ομάδα μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά είχε αγωνιστικότητα πειθαρχία και πάθος. Η βοήθεια από το κόσμο που γέμισε το γήπεδο μεγάλη. Η διαιτησία πολύ καλή.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, η νίκη αυτή πιστεύω να βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά ώστε να βελτιωθεί γιατί μπορεί και τις 4 φάσεις του παιχνιδιού. Τέλος ο κόσμος θα πρέπει να εμπιστεύεται τον προπονητή και τους παίκτες και να τους στηρίζουν στα οποία αρνητικά αποτελέσματα γιατί η γκρίνια και η αμφισβήτηση μόνο κακό κάνουν. Η ομάδα μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι της που είμαι σίγουρος μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται θα έρθει.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.