Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και η άμυνά του θα είναι «κλειδί» στην προσπάθειά του να φτάσει στην τέταρτη νίκη του στο Top 16. Ο Μάνος Μανουσέλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως δεν αμφιβάλλει πως οι «πράσινοι» μπορούν να… μπλοκάρουν τους Καταλανούς.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό προκύπτει και από την επίθεσή του, καθώς δεν βιάζεται και οι κατοχές είναι λιγότερες. Έτσι παίζει πέντε εναντίον πέντε και πάει το παιχνίδι στους 70 πόντους, που είναι πιο εύκολο να το κερδίσει από ό,τι στους 90», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων.

Όσο για τους φορμαρισμένους και αήττητους στο Top 16 «μπλαουγκράνα», είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που έχει ταλέντο και παίζει με πολύ ψηλά σχήματα. Θα δούμε αν ο Λόρμπεκ προλαβαίνει τον Γκιστ κι αν ο Γκιστ μπορεί να σπρώξει τον Λόρμπεκ. Ο Παπανικολάου μπορεί να χρειάζεται ένα ματς σαν το σημερινό για να βρει το ρυθμό του. Χρειάζεται ένα τσίγκλισμα για να πάει στο ανώτερο επίπεδο. Ο Ναβάρο είναι απρόβλεπτος παίκτης και το έδειξε στο ΣΕΦ, όπου του αρκούσε μια περίοδος για να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει επί 40 λεπτά να υπάρχει προσοχή πάνω του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Πρέπει να είναι πολύ καλός ο Παναθηναϊκός με Εφές-Θυμίζει τη σειρά με Μακάμπι»

Ζέρβας: «Ο καλός και γεμάτος Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα στα playoffs»

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε: Οι 100 καλύτερες φάσεις της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας

Με Γιούρτσεβεν το τελευταίο Top 10 για τη regular season της φετινής Ευρωλίγκας

Ο Ναν έκανε τον πανηγυρισμό-«χειροβομβίδα» που καθιέρωσε ο Μοράντ στο ΝΒΑ

Ο Ναν αναρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ της Ευρωλίγκας, δίνοντας ο ίδιος την απάντηση

Γκέιμπριελ: «Κρατάω την καλή μου εμφάνιση και προχωράω, ανυπομονώ για τα playoffs»

Αταμάν: «Ούτε εγώ ήθελα τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο - Πρέπει να αλλάξουμε την αμυντική μας νοοτροπία στα playoffs»

Τα highlights από τη ματσάρα του ΟΑΚΑ που ολοκληρώθηκε με νικητή τον Παναθηναϊκό!

Ναν: «Ήταν ένας από τους στόχους μου το βραβείο του πρώτου σκόρερ - Θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω στα playoffs»