Εκτός από την παρουσιάση του Νίκου Παπαδόπουλου ως νέου προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και του Γιώργου Γεωργίου στη θέση του προέδρου, υπήρξε η παρουσίαση και του τεχνικού διευθυντή Αντώνη Μανίκα.

Αυτός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σητν μπόλικη δουλειά που έχει μπροστά του αυτός και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο υποστήριξε πως εφόσον τα πράγματα γίνουν σωστά τότε η Ελαφρά Ταξιαρχία θα βρει τον δρόμο της προς την Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Αντώνης Μανίκας:

«Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνια που είμαι στέλεχος μιας ιστορικής ομάδας. Μιας ομάδας που έπαιξα πολλές φορές αντίπαλος. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου με πράξεις να δώσω τον αγώνα μου και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου ότι πάλι εδώ θα είμαστε μαζί με καλύτερη διάθεση να πανηγυρίζουμε την άνοδο στην φυσική τη θέση. Υπάρχει δύσκολο έργο για εμάς, έχει αποδυναμωθεί η ομάδα. Είναι μεγάλο κρίμα για τον Απόλλωνα. Πρέπει να υπάρξει συσπείρωση και να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν επιτυχίες. Με σωστή δουλειά να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο. Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο αλλά έχουμε ένα ευτύχημα να έχουμε έναν άνθρωπο με όραμα. Από την πλευρά μου σας δίνω τον λόγο μου να οδηγήσουμε την ομάδα μαζί, να είμαστε μια γροθιά για την άνοδο.

Πρέπει να κοιτάξουμε από την πλευρά μας να είμαστε επαγγελματίες και να οδηγήσουμε την ομάδα στις επιτυχίες».


Για την διοικητική αστάθεια που είχε στον Πανιώνιο και την... σταθερότητα στον Απόλλωνα: «Ο Πανιώνιος στα 8 χρόνια που δούλεψα σε διάφορα πόστα ήταν η μετά Τσακίρη εποχή και ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση. Κάποια εποχή ήταν... τραγική. Δυσκολευόμασταν να έχουμε νερό στην προπόνηση. Ωστόσο, ο Πανιώνιος κατάφερε να έχει ανθρώπους στις σωστές θέσεις, του ποδοσφαίρου και με συλλογική δουλειά και υπομονή μπόρεσαν να γίνουν κάποια πράγματα. Τώρα που τα κοιτάζω... ξαφνιάζομαι. Θα μπορούσε ο Πανιώνιος να είναι ακόμη καλύτερα οικονομικά.

Η προσπάθεια θα γίνει και σε όλους τους τομείς. Ο κύριος Μονεμβασιώτης είναι σαφώς πιο έμπειρος πλέον, στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου. Στην πορεία θξα μας δικαιώσει. Οι Απολλωνιστές πρέπει να μας στηρίξουν και να είναι υπερήφανοι για όσα συμβαίνουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube