Ένα ήρεμο και ξεκούραστο απόγευμα πέρασε η Μάλμε, η οποία δίχως να δυσκολευτεί νίκησε 4-0 τη Χάκεν εντός έδρας και πλέον στρέφεται στην πρεμιέρα της στην League Phase του Europa League, εκεί όπου φιλοξενείται από τη Ρείντζερς (26/09, 19:45).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού (24/10 στη Σουηδία το ματς) άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με τον Κρίστιανσεν. Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές, με τη Μάλμε να διαχειρίζεται απλώς το υπέρ της αποτέλεσμα και το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μάλμε ευτύχησε να βρει πολύ γρήγορα γκολ και να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν στο 48’ ο ίδιος παίκτης, ο Κρίστιανσεν, έκανε το 2-0. Το ματς δεν είχε ρυθμό και η Μάλμε κράταγε δυνάμεις ενόψει Ρέιντζερς. Μέχρι, να έρθει το τελευταίο δεκάλεπτο.
Εκεί η ομάδα του Ρίντστρομ εκμεταλλεύτηκε την κούραση των φιλοξενούμενων και πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Ο Τελίν στο 80’ έκανε το 3-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπότχαϊμ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Η Μάλμε με αυτήν τη νίκη αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Τζουργκάρντεν στους 11 βαθμούς, έπειτα από την κακή εμφάνιση και ήττα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην έδρα της Γκάις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube