Εύκολο μεσημέρι είχαν στην Ισπανία δύο αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Champions League. Η Ουνικάχα Μάλαγα, μετά την εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ, επικράτησε και της Γρανάδα 94-68, κι ανέβηκε στην 7η θέση της ACB. Η Τενερίφη, από την άλλη, αντίπαλος του Περιστερίου , δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπιλμπάο την οποία νίκησε με 73-57, και έφτασε στο 6-1 και στην κορυφή.

Στη Μάλαγα, οι γηπεδούχοι πήραν από πολύ νωρίς διψήφιο προβάδισμα, το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς να απειληθούν. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Νίχαντ Ντζέντοβιτς με 20 πόντους, ενώ καλό παιχνίδι έκαναν οι πρωταθλητές Ευρώπης με την Ισπανία Αλμπέρτο Ντίαθ και Νταρίο Μπριθουέλα, με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Στην Τενερίφη, από την άλλη, η τοπική ομάδα επίσης δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, καθώς προηγήθηκε από πολύ νωρίς με 15 πόντους, προβάδισμα που διατήρησε άθικτο μέχρι το τέλος του αγώνα. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ. Σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Μαρσέλο Χουέρτας, με 10 πόντους, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube