Τον αντικαταστάτη του Τζόρνταν Λόιντ βρήκε με πολύ γρήγορες διαδικασίες η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η «ομάδα του λαού» έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Σάμπεν Λι, τον οποίο θα αποκτήσει με ένα μικρό buyout από τη Μανίσα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας, όμως σε αυτό θα υπάρχει ένα μικρό buyout για το καλοκαίρι του 2025, έτσι ώστε να μπορέσει να εξερευνήσει και άλλες επιλογές άμα θελήσει.

Ο Λι έγινε viral με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 39,5 πόντους με 65,7% σουτ, μαζί με 5,0 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ στους δύο πρώτους αγώνες του Basketball Champions League με τη Μανίσα!

Για να επιλέξει τον προορισμό του στη EuroLeague, ο 25χρονος σκόρερ έδωσε προτεραιότητα στον ρόλο του στην ομάδα και είδε τη Μακάμπι ως την καλύτερη ομάδα για να επιδείξει τις ικανότητές του και τις δυνατότητές του, παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Πριν από το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, ο Λι πέρασε τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 5,2 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 134 αγώνες για τους Ντιτρόιτ Πίστονς, Φίνιξ Σανς και Φιλαδέλφεια 76ερς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube