Για το ταλέντο του Μάικ Τζέιμς δεν θα βρεθεί κανείς να αμφιβάλει. Ταυτόχρονα, όμως, πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν δικαιολογημένα πως είναι ένας παίκτης δύσκολος στη… διαχείριση. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και μια ιστορία από το παρελθόν του σταρ της Μονακό, που αποκάλυψε ο άλλοτε συμπαίκτης του, Μίραλεμ Χαλίλοβιτς, από τα χρόνια που έπαιζαν και οι δύο στην ΚΚ Ζάγκρεμπ.

«Ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Προπονητής ήταν ο Ντάνιελ Γιούσουπ. Μετά από 1-2 μήνες ο Τζέιμς είχε σοκαριστεί από τον τρόπο προπονήσεων και το πώς παιζόταν το μπάσκετ στην Ευρώπη», ανέφερε ο Βόσνιος φόργουορντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα… καμώματα του Αμερικανού γκαρντ.

«Δεν ξέρω αν ήταν επειδή ξενυχτούσε για να επικοινωνήσει με τους δικούς του στις ΗΠΑ, αν έπαιζε video games ή αν έβγαινε έξω. Πάντως αποκοιμήθηκε δύο ή τρεις φορές στη διάρκεια της ανάλυσης του βίντεο στην ομάδα και αυτό ήταν μεγάλη προσβολή για τον προπονητή. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον έδιωξαν. Ο ίδιος παίκτης πήγε μετά στον Παναθηναϊκό , στο ΝΒΑ και τελικά είχε μια από τις καλύτερες καριέρες ξένων στην Ευρώπη. Όμως η αρχή ήταν πολύ δύσκολη γι’ αυτόν», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube