Μοναδικός στόχος του Απόλλωνα Σμύρνης είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, παρά το γεγονός ότι μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του, έχοντας να αφήσει εκτός πρώτης δυάδας κάποιον εκ των Άρη και ΟΦΗ, όπως ανέφερε ο Άκης Μάντζιος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

O τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στην εκπομπή «Στα εξηγώ ωραία;» των Αλέξη Σπυρόπουλου-Βάιου Τσούτσικα και τόνισε παράλληλα, ότι είναι δύσκολο να σταθεί στη Super League κάποια από τις ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τη Λαμία. «Δεν θέλουμε πολλά πράγματα, θέλουμε έναν με δύο παίκτες στον άξονα για να έχουμε λύσεις. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σε περίπτωση που έχουμε απώλειες», σχολίασε για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τους πολλούς κακούς αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα: «Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια. Ωστόσο, όπως είπατε, είναι αρκετά τα γήπεδα που έχουν πρόβλημα. Δεν ήμασταν έτοιμοι, όπως φαίνεται, είναι συχνή και η κακοκαιρία. Δυστυχώς το γήπεδό μας δεν μας ευνοεί. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μείον για την ομάδα μας. Μπαίνουν και παιδιά από τις Ακαδημίες και επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος. Δεν σας κρύβω ότι κόντρα στον ΟΦΗ, είχα άλλα στο μυαλό μου και άλλαξα τα πλάνα μου όταν πήγα στο γήπεδο, βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο. Διότι, αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού σε τέτοιες συνθήκες».

-την καταπόνηση των ομάδων της Football League: «Παρόλο που έχουμε φθάσει τέλος Ιανουαρίου δεν έχουν επιβαρυνθεί οι ομάδες επειδή δεν έχουν δώσει πολλά ματς. Σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή, υπάρχει δυνατότητα για κάποιες ομάδες να ξεφύγουν, αλλά είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και δεν μπορείς να έχεις ασφάλεια».

-το ματς με τον ΟΦΗ την πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν: «Αν δεν ήταν έτσι ο αγωνιστικός χώρος θα είχαμε σκοράρει. Ο στόχος μας είναι η άνοδος, δεν είναι άλλος, παρότι υπάρχουν και ιστορικές ομάδες στην κατηγορία και γενικότερα υπάρχουν καλές ομάδες. Είναι σημαντικό να είμαστε στις πρώτες θέσεις από την αρχή».

-το αν θα ήταν προτιμότερο να ανεβαίνουν τρεις ομάδες και να πέφτουν τρεις αντίστοιχα αντί για δύο: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν υποδομές για να σταθούν στην πρώτη κατηγορία. Για να ανέβεις και να σταθείς πρέπει να έχεις άλλο πακέτο. Παρότι υπάρχουν πέντε με έξι ομάδες που ξεχωρίζουν στη δεύτερη κατηγορία και με κόσμο είναι δύσκολο, διότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην πρώτη κατηγορία».

-τους μεταγραφικούς στόχους του Απόλλωνα: «Δεν θέλουμε πολλά πράγματα, θέλουμε έναν με δύο παίκτες στον άξονα για να έχουμε λύσεις. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σε περίπτωση που έχουμε απώλειες».

-το ντέρμπι με τη Λαμία: «Πρόκειται για δύο καλές ομάδες. Είναι αλάνθαστη στην έδρα της η Λαμία, εκτός στέκεται καλά, αλλά και εμείς βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και προετοιμαζόμαστε καλά για να δώσουμε αυτό το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube