Ο Απόλλων Σμύρνης μια ανάσα από την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα, κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Λαμία ο Άκης Μάντζιος, με τον τεχνικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας να υποστηρίζει πως ο βαθμός κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να αποδειχθεί κομβικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Μαθηματικά θέλαμε ακόμα δύο πόντους. Τα οφέλη της ισοπαλίας είναι πολλά, αφού ο βαθμός μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο. Αν ισοβαθμίσουμε με τη Λαμία, θα έχουμε αβαντάζ ακόμα και για την υπόθεση του πρωταθλητή. Συγχαρητήρια σε όλους. Ήρθαμε για δύο αποτέλεσματα. Με νίκη θα τελείωνε η υπόθεση - άνοδος. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ δυνατή, που είναι αήττητη εντός έδρας. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες», είπε αρχικά.

Αν η επικείμενη άνοδος των δύο είναι δίκαιη: «Σε έναν μαραθώνιο βλέπουμε συνολικά μία πορεία. Πολλά μπορούμε να αναλύσουμε. Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι έχουμε σταθερή πορεία και είμαστε διαρκώς μπροστά. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε ως το μεγάλο φαβορί, αφού ο Άρης και ΟΦΗ είχαν αυτό τον τίτλο. Θέλει υπομονή, να μην κοιτάς το δέντρο, αλλά το δάσος. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε κοντά στον μεγάλο στόχο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube