Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, όπου μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, επικράτησε, έστω και με άγχος, 2-1 του Ατρόμητου στο άδειο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης, παραδέχθηκε πως ήταν ένας δύσκολος μήνας για την ομάδα, ενώ τόνισε πως αυτή η νίκη θα της προσδώσει ψυχολογία πέρα από τους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια νίκη που ήρθε με άγχος γιατί δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρία και για ένα τρίτο με τον Σαβέριο. Μέχρι και το 2-1 πάλι ήμασταν καλοί, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Αυτό μας άγχωσε στο τέλος, αλλά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Είναι μια νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς και καλύτερη ψυχολογία. Ήταν ένας δύσκολος μήνας για εμάς και το σημερινό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»

TAGS: Άρης