Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου για να έρθει η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενημέρωσε πως ο Φαμπιάνο έχει υποστεί διάταση, ζήτησε να μη χαλαρώσουν οι παίκτες στη συνέχεια και πίστωση χρόνου για τον Φετφατζίδη.

Αναλυτικά: «Ο Φαμπιάνο γλίστρησε στο γήπεδο. Μπορεί να έχει κάποια διάταση, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πολλές εσωτερικές αλλαγές και με τον Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας».

Εκεί ρωτήθηκε για τον δεύτερο αγώνα με τη Νίκη Βόλου. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει σκορ ασφαλείας, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και συγκεντρωμένος. Το Κύπελλο είναι μεγάλη ευκαιρία και το θέλουμε. Δεν χαλαρώνουν οι παίκτες, υπάρχει όμως συσσωρευμένη κούραση, καθώς είχαμε οκτώ ματς μέσα στον Ιανουάριο. Δεν μπορείς να είσαι καλά σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να το διαχειριστούμε όπως μπορούμε. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση».

Σε ερώτηση για τον Γιάννη Φετφατζίδη απάντησε: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το έχει δείξει, εξάλλου, αλλά θέλει χρόνο. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά, οπότε χρειάζεται σωστή διαχείριση για να κάνει τη διαφορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης