Τη… μισή δουλειά γα την ενίσχυση της επίθεσής της έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στοχεύει στην απόκτηση του Τζόσουα Ζίρκζεϊ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» απέσπασαν το «ναι» του 23χρονου Ολλανδού φορ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα των «οράνιε» στον προημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Τουρκία.

Πλέον, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ καλείται να τα βρει με την Μπολόνια, με τον έγκριτο ρεπόρτερ να συμπληρώνει ότι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ έχει μιλήσει ήδη αρκετές φορές με τον Ζίρκζεϊ. Μια περίπτωση, ουσιαστικά, που προσομοιάζει με εκείνη του Ματίας Ντε Λιχτ (ως προς τη συμφωνία της αγγλικής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου αλλά και την επικοινωνία του Τεν Χαχ με την πλευρά του, επίσης, συμπατριώτη του).

Ο Ρομάνο, δε, υπογραμμίζει ότι οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ώρες και μέρες, μιας και η ρήτρα αποδέσμευσης -ύψους 40 εκατ. ευρώ- θα έχει ισχύ μέχρι τον Αύγουστο.

Η Μπολονία απέκτησε τον Ζίρκζεϊ από την Μπάγερν Μονάχου το 2022 και έκτοτε με την ιταλική ομάδα μετράει 58 συμμετοχές, με 14 γκολ και εννιά ασίστ.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube