Από το κακό στο... χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αρχές της φετινής σεζόν, καθώς, πέραν από τα αρνητικά αποτελέσματα, η εικόνα της ομάδας είναι αποκαρδιωτική.

Με μόλις δύο νίκες στα επτά τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και ούσα στη 13η θέση της Premier League με μόλις 7 βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Ήδη, έχουν μαζευτεί πολλά... σύννεφα πάνω από τον Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς, πολλοί είναι εκείνοι - τόσο εντός, όσο και εκτός συλλόγου - που θέλουν την απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού, ώστε να βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα και να αποδώσει με βάση την αγωνιστική της ποιότητα.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να «συγκινείται», καθώς, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ (0-3), δήλωσε με περίσσιο... θάρρος πως: «Δεν σκέφτομαι καν αν θα απολυθώ»!



Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν αρκετές λύσεις στην περίπτωση «διαζυγίου» με τον Τεν Χαγκ. Μάλιστα, στην εν λόγω λίστα παραμένει και το όνομα του άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα!


Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός, που βρίσκεται στον πάγκο των «Cottagers» από το καλοκαίρι του 2021, είχε «παίξει» δυνατά το περασμένο καλοκαίρι για την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, προτού τελικά ανανεώσει ο Τεν Χαγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube