Το μέλλον του Τεν Χαγκ θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα υπάρξει σήμερα συνάντηση των Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και Τζόελ Γκλέιζερ στο Λονδίνο.

Η φετινή πορεία έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», με την ομάδα μετά το 0-0 με την Άστον Βίλα να βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας και να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου στην Premier League τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση, παρά τις φωνές που υπήρχαν για απομάκρυνση του Ολλανδού προπονητή, τον στήριξε με κάθε τρόπο, αλλά τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δεν δικαιώνουν αυτή την επιλογή.

Στο προγραμματισμένο ραντεβού των Ράτκλιφ και Γκλέιζερ, όπως είναι φυσικό, θα αποφασιστεί το μέλλον του Τεν Χαγκ, ενώ το «παρών» θα δώσουν ο Γκάρι Νέβιλ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε αυτή την άτυπη σύσκεψη κορυφής στη Γιουνάιτεντ, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα οικονομικά και άλλα θέματα.

Ήδη έχει ακουστεί ως υποψήφιος (προσωρινός) αντικαταστάτης ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ενώ ως μία δυνατή επιλογή «παίζει» και η περίπτωση του Τόμας Τούχελ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube