Μετά από μόλις τρεις μέρες παιχνιδιών στο Μουντιάλ του 2018, οι «Μαδριλένοι» παίκτες έχουν αποδείξει ήδη γιατί τα δύο φετινά ευρωπαϊκά τρόπαια κατέληξαν στην πόλη της Μαδρίτης.

Ρεάλ και Ατλέτικο εκπροσωπούνται από 24, συνολικά, παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Μετά από τα πρώτα οκτώ παιχνίδια της διοργάνωσης, μετρούν ήδη 9 γκολ! Τρία έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δύο ο Ντιέγκο Κόστα, από ένα οι Γκριεζμάν και Μόντριτς με πέναλτι, ένα ο Νάτσο και ένα ο Χιμένες.

Αν η Μαδρίτη ήταν η πρωτεύουσα του ποδοσφαιρικού κόσμου στους τελικούς του Champions League του 2014 και 2016 και θα είναι και στο Super Cup στο Ταλίν της Εσθονίας, αυτό το καλοκαίρι είναι μέχρι τώρα και η πρωτεύουσα του Μουντιάλ!

Αναλυτικά οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μουντιάλ:
Κροός (Γερμανία), Κασεμίρο και Μαρσέλο (Βραζιλία), Ράμος, Καρβαχάλ, Νάτσο, Λούκας Βάσκεθ, Ασένσιο και Ίσκο (Ισπανία), Βαράν (Γαλλία), Ασράφ (Μαρόκο), Κέιλορ Ναβας (Κόστα Ρίκα), Μόντρις και Κόβασιτς (Κροατία), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)

Αναλυτικά οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μουντιάλ:
Γκριεζμάν και Λούκας (Γαλλία), Χιμένες και Γοδίν (Ουρουγουάη), Φελίπε Λουίς (Βραζιλία), Κόκε, Σαούλ και Ντιέγκο Κόστα (Ισπανία) και Βρσάλικο (Κροατία)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube