Το ματς της χρονιάς παίζουν οι Ντάλας Μάβερικς!

Οι Τεξανοί τα έχουν κάνει θάλασσα στη φετινή σεζόν, βρίσκονται μία ανάσα από τον αποκλεισμό και παίζουν ένα κρίσιμο αγώνα απέναντι στους Μπουλς, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση ήττας θα αποχαιρετήσουν οριστικά και αμετάκλητα την postseason!

Παρόλα αυτά, το Ντάλας δεν θα έχει όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα γι' αυτό το κομβικό ματς. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Κάιρι Ίριβινγκ θα χάσει τον αγώνα με την ομάδα του Σικάγο για να καθώς έχει ένα τραυματισμό στο δεξί πόδι που ακόμα δεν έχει επουλωθεί.

Δεν θα είναι όμως ο μόνος παίκτης που θα απουσιάσει από τον αγώνα της Παρασκευής, καθώς εκτός θα είναι και οι Τζος Γκριν, Τιμ Χάρνταγουέι Τζούνιορ (πόνος στον αριστερό αστράγαλο), Μάξι Κλέμπερ (αποκατάσταση τραυματισμού δεξιού μηριαίου) και Κρίστιαν Γουντ.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως οι Γουντ και Γκριν δεν είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν για λόγους ξεκούρασης. Ίσως αυτό να είναι ενδεικτική κίνηση tanking για το Ντάλας, που αν επιθυμούσε να κερδίσει το παιχνίδι θα ενεργοποιούσε πιθανότατα όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube