Ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος παρά την ήττα με 2-1 στα προημιτελικά στο «Βελοντρόμ» Europa Conference League, αφήνοντας ελπίδες πρόκρισης στην «Τούμπα».

Παρόλα αυτά, επισήμανε πως η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν κάκιστη, κάνοντας αβίαστα λάθη και παράλληλα ανέφερεότι θα μπορούσαν να αποσπάσουν την ισοπαλία στο τέλος:

«Eίμαι απογοητευμένος, έπρεπε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο όπως παίξαμε στο δεύτερο. Ήμασταν βιαστικοί με τη μπάλα στα πόδια και χωρίς υπομονή κατά το πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με ποιότητα, το δεύτερο τους γκολ ήταν απόδειξη αυτού. Στο τέλος του αγώνα θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει, θα ήταν μία σπουδαία ισοπαλία», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια μίλησε για το δεύτερο ημίχρονο και την προσωπικότητα που έβγαλε η ομάδα του:

«Ήταν αυτό που περίμενα από εμάς στο παιχνίδι όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια. Η Μαρσέιγ είχε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μας απείλησε πολύ. Μου άρεσε η αυτοπεποίθηση και η ποιότητα που δείξαμε σαν ομάδα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δείξαμε μεγαλύτερη προσωπικότητα», υπογράμμισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Τέλος, ο 53χρονος κόουτς μίλησε για τους παίκτες που βρισκόντουσαν στο όριο καρτών (Βιερίνια, Κρέσπο, Λύρατζης):

«Δεν το σκεφτόμασταν αυτό, μόνο το πώς έπρεπε να παίξουμε. Δεν απασχολούσε αυτό, αν κάποιος τιμωρούνταν, θα έπαιρνε κάποιος άλλος τη θέση του», κατέληξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.