Τρίτη διαδοχική και πιο… εκκωφαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ, που διέλυσε με 4-1 στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, πέρασε πρώτος και έγινε το «αφεντικό» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Μετά το ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα όσα πετύχει η ομάδα του φέτος, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη να μείνει ο ΠΑΟΚ συγκεντρωμένος ενόψει του ματς στο «Βικελίδης», όπου μπορεί να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε παιχνίδι από τα τρία με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό είχαν την ίδια ένταση, την ίδια δυσκολία, την ίδια πίεση. Είναι εξίσου καλές ομάδες με παίκτες με ποιότητα που παίζουν για την κορυφή, για υψηλούς στόχους. Θα ήθελα να τελειώσουμε το παιχνίδι γρηγορότερα, όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και με την ΑΕΚ.

Ξεκινήσαμε από το... μείον ως ομάδα. Δεν μας έδιναν καμία πιθανότητα. Φτάσαμε βήμα - βήμα εδώ. Εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση και την Ευρώπη, τώρα πάμε στο τελευταίο ματς και ότι αυτό μπορεί να φέρει, ενώ φτάσαμε και στα προημιτελικά του Conference League ξανά.

Θα προετοιμαστούμε καλά. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι, να μείνουμε ταπεινοί. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τη δουλειά μας. Νιώθω περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε. Θα είναι κάτι απίθανο για την ιστορία μας. Το καταλαβαίνεις από την ενέργεια των οπαδών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube