Το πόσο σημαντικός είναι για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα, είναι ο Καβάνι, τόνισε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Λουίς Σουάρες. Ο στράικερ της Ουρουγουάης μίλησε επιπλέον για τον Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά και τον Κιλιάν Εμπαπέ, που όπως είπε, του θυμίζει έντονα τον Τιερί Ανρί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουάρες:

Για τον Γκριεζμάν: «Ο Αντουάν, παρότι και αν λέει ότι είναι μισός Ουρουγουανός (λόγω της φιλίας του με τον Γοδίν και της αγάπης του για το ρόφημα μάτε), δεν ξέρει πως είναι το συναίσθημα αυτής της ομάδας που θέλει να θριαμβεύει παρότι είμαστε λίγοι».

Για τον Έντινσον Καβάνι: «Αυτό που σημαίνει εκείνος τόσο για το παιχνίδι μου, όσο και για την ομάδα, είναι πολύ σημαντικός και λόγω της ποιότητάς του και για όλα αυτά που εχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια της εθνικής. Τα δύο γκολ που έβαλε στην Πορτογαλία, φαίνεται πόσο βοηθάει. Με συμπεριλαμβάνω σε αυτά τα τρία εκατομμύρια Ουρουγουανών που είναι στην αναμονή. Είναι περίπλοκο. Είναι ένας τραυματισμός λίγων ημερών και είναι δύσκολη η αποθεραπεία. Έχει την όρεξη, αλλά δεν εξαρτάται πολύ από τον ίδιο. Πάντως η Ουρουγουάη εξαρτάται κυρίως από το συλλογικό επίπεδο».

Για τον Κιλιάν Εμπαπε: «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι μεγάλος παίκτης. Είναι σημαντικός για τη Γαλλία, αλλά έχουμε καλή άμυνα και μπορούμε να τον ελέγξουμε. Τα χαρακτηριστικά του μου θυμίζουν πολύ τον Τιερί Ανρί. Θα πρέπει να αμυνθούμε προσεκτικά εναντίον του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube