Εφιάλτες είχε προκαλέσει στους κατοίκους των χωριών της Καβάλας η δράση ενός νεαρού διαρρήκτη, που δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει βία αν τον έπαιρναν είδηση! Η... περιοδεία του 26χρονου Έλληνα στις κοινότητες της περιοχής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και κράτησε ως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Στο διάστημα αυτό, διέρρηξε 14 σπίτια στα χωριά Χρυσοχώρι, Μοναστηράκι, Χαϊδευτό, Κεραμωτή και Πηγές της Καβάλας, αλλά δεν βρήκε σε όλα κάτι αξίας. Από τις επτά επιτυχημένες διαρρήξεις που έκανε, αποκόμισε συνολικά μετρητά ύψους περίπου 1.700 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Όμως, όταν εισέβαλε στις 21 Νοεμβρίου στην κατοικία μιας 71χρονης, την βρήκε μπροστά του, την χτύπησε και την κλείδωσε στο σπίτι παίρνοντας κατά την διαφυγή του το κλειδί της εξώπορτας μαζί με δύο ηλεκτρονικές συσκευές!

Η παράνομη δραστηριότητα του νεαρού κακοποιού εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Νέστου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ληστεία και παράνομη κατακράτηση, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Ο 26χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται πιθανό να έχει διαπράξει πολύ περισσότερες διαρρήξεις.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα

Τραγωδία στην Ελβετία: «Περίπου 40» οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά, σύμφωνα με το ιταλικό ΥΠΕΞ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς

Ριφιφί στον Κολωνό για... 500 ευρώ

Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone στη Χερσώνα