Επιτέλους νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μετά από δύο σερί ήττες στην Premier League, η ομάδα του Τεν Χαγκ «ξεμπούκωσε» κόντρα στην αδύναμη Μπάρνσλεϊ (3η κατηγορία), επικρατώντας με το επιβλητικό 7-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας!



Παίζοντας με μια μίξη βασικών και αναπληρωματικών παικτών, οι «κόκκινοι διάβολοι» καθάρισαν το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Ράσφορντ (16'), Άντονι (35' πεν.) και Γκαρνάτσο (45+2'). Στην επανάληψη, όχι μόνο δεν έριξαν στροφές, αλλά βρήκαν ακόμα δύο τέρματα μέχρι τη μία ώρα αγώνα και πάλι με τους Ράσφορντ και Γκαρνάτσο, για να έρθει ο Έρικσεν και με δύο προσωπικά γκολ στο 81' και το 85', να διαμορφώσει το τελικό σκορ.



Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας έκαναν το «καθήκον» τους κόντρα στις Λέιτον Οριέντ (3-1) και ΚΠΡ (2-1), ενώ, το ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Έβερτον και Σαουθάμπτον κατέλειψε στους «Αγίους», οι οποίοι πέρασαν από το Λίβερπουλ με 6-5 στα πεν. (1-1 καν.)

Την πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού εξασφάλισε με πολύ ζόρι και... τύχη η Φούλαμ, η οποία λύγισε την Πρέστον στη διαδικασία των πέναλτι μετά από 34 εκτελέσεις! Στο 90λεπτο - δεν υπάρχει παράταση στον θεσμό - οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Αμφότερες ήταν εύστοχες από τα 11 βήματα μέχρι και την 8η εκτέλεση, με τη Φούλαμ να αστοχεί πρώτη και στη συνέχει την ομάδα της Championship να πετά την ευκαιρία στον κάδο των αχρήστων. Τελικώς, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 31ο πέναλτι ώστε η Πρέστον να πάρει την πρόκριση, καθώς λίγο νωρίτερα ο Καστάνιε αστόχησε για τους «Cottagers».

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Στόουκ-Φλίτγουντ 1-1 (2-1πεν.)

ΚΠΡ-Κρίσταλ Πάλας 1-2

Μπλάκπουλ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-1

Μπρέντφορντ-Λέιτον Οριέντ 3-1

Έβερτον-Σαουθάμπτον 1-1 (5-6 πεν.)

Πρέστον-Φούλαμ 1-1 (16-15 πεν.)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube