Διχασμένος συναισθηματικά ανάμεσα στην Παρτίζαν, με την οποία αναγέννησε την καριέρα του, και τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο εκτοξεύτηκε στην κορυφή, είναι ο Ματίας Λεσόρ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη στο Sportklub.

«Είναι μοναδικό να παίζεις στην Παρτίζαν, είναι μοναδικό συναίσθημα, ο τρόπος που με έκαναν να νιώσω, ο τρόπος που με υποδέχτηκαν, όπως και το δέσιμο που είχαμε, ήρθε φυσικά. Το πώς με αγάπησαν, και το πώς τους αγάπησα, είναι κάτι που δεν μπορώ να επαναλάβω. Είναι ξεκάθαρο ότι έχω σχέση με τους φιλάθλους εδώ στην Αθήνα, είναι όλα διαφορετικά. Παρτίζαν και Παναθηναϊκός είναι σαν τη μάνα μου και τη σύζυγό μου. Αγαπάω τις δύο ομάδες με διαφορετικό τρόπο. Νιώθω μεγάλη αγάπη για την Παρτίζαν και πάντα έτσι θα είναι. Θα υπάρχει πάντα αγάπη μεταξύ μας και τους εύχομαι τα καλύτερα», τόνισε ο Γάλλος σέντερ.

Όσο για το ποια είναι η καλύτερη έδρα της Euroleague; «Για να είμαι ειλικρινής, κάθε έδρα στην Ευρώπη έχει το δικό της στυλ και "ψυχή", δεν μπορείς να τις συγκρίνεις. Βασικά νομίζω ότι καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΟΑΚΑ, όπως και με τη Stark Arena. Συγχαρητήρια στους οπαδούς και των δύο ομάδων γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά για την ομάδα τους όταν αγωνίζονται στην έδρα τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube