Το εγκώμιο του Λόνζο Μπολ έπλεξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, έπειτα από την νίκης των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Γιούτα Τζαζ με σκορ 90 – 83.

Ο «βασιλιάς» εκθείασε τον νεαρό άσο και το ταλέντο του, τονίζοντας ότι έχει ακόμα πολλά στάδια εξέλιξης στο παιχνίδι του. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Νομίζω ότι ο Λόνζο απλά δεν καταλαβαίνει το πόσο καλός είναι. Ο Λόνζο κάνει καταπληκτικά πράγματα πάνω στο παρκέ και μόλις συμβεί αυτό θα γίνει ακόμα καλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όταν γίνεται πιο επιθετικός αλλάζει την δυναμική του παιχνιδιού μας και πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να μην έχει παίξει αρκετά, όμως κάθε παιχνίδι έχει κάτι να μάθει από αυτά».

Από την πλευρά του, ο Λόνζο Μπολ, εμφανίστηκε κολακευμένος από τα άκρως θετικά σχόλια του ΛεΜπρόν Τζέιμς προς το πρόσωπό του ενώ για τον αγώνα δήλωσε: «Η Γιούτα αποφάσισε να επικεντρωθεί στον ΛεΜπρον. Αυτό μου επέτρεψε να απελευθερωθώ και να κάνω ότι θέλω. Είμαι αρκετά πιο γρήγορος από πολλούς παίκτες και μου επιτρέπει να παίρνω σωστές τοποθετήσεις».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube