Bαδίζοντας στα 39 του χρόνια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πλέον κατακτήσει τα πάντα στο ΝΒΑ.

Ο «βασιλιάς» έχει πάρει ό,τι βραβείο υπάρχει, έχει κερδίσει πρωταθλήματα και θεωρείται δεδομένα ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Παρόλα αυτά, υπάρχει και μία διάκριση που δεν έχει λάβει, αν και ταυτίζεται με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Συγκεκριμένα, πολλοί αναρωτιούνταν γιατί ο ΛεΜπρόν δεν συμμετείχε ποτέ σε έναν διαγωνισμό καρφωμάτων, παρόλο που είναι ένας από τους πιο θεαματικούς dunker στην ιστορία της λίγκας. Ο ίδιος έδωσε την απάντηση σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως δεν ήταν κάτι που ήθελε ούτως ή άλλως.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι που ήθελα να καταφέρω στην καριέρα μου. Δεν είναι ο στόχος μου και δεν μπήκα ποτέ στο ΝΒΑ για να είμαι μέρος των διαγωνισμών καρφωμάτων, κατάλαβες; Το να μπω σε μία All-Star Team ήταν ένας, το να γίνω ο MVP του πρωταθλήματος, να πάρω το βραβείο του αμυντικού παίκτη της χρονιάς, να κερδίσω πρωταθλήματα NBA…; Αυτοί ήταν κάποιοι στόχοι μου. Ο διαγωνισμός καρφωμάτων δεν ήταν ποτέ στόχος μου, επομένως, δεν ήταν κάτι για το οποίο είχα πάρα πολύ πάθος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube