Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μπρόνι Τζέιμς έγιναν ο πρώτος πατέρας και γιος, που παίζουν στο NBA, στο εναρκτήριο παιχνίδι των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς, σε μια ιστορική βραδιά!

Μετά το τέλος του αγώνα με τους «λύκους» και τη νίκη της ομάδας τους με σκορ 110-103 αμφότεροι μίλησαν για αυτήν την στιγμή, με τον Λεμπρόν να δηλώνει: «Είναι η οικογένεια. Πάντα η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα. Έχασα πολύ χρόνο από τα παιδιά εξαιτίας του NBA. Aφοσιώνομαι στη λίγκα, κάνουμε πολλά ταξίδια και μερικές φορές μου λείπουν αυτά που κάνει. Οπότε το να μπορώ αυτήν τη στιγμή να εργάζομαι μαζί με τον γιο μου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα, που έχω πάρει ποτέ από τον Θεό. Και θα το εκμεταλλευτώ πλήρως».

Από την πλευρά του ο Μπρόνι Τζέιμς, είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή, που μπήκα για πρώτη φορά στο παρκέ για να παίξω. Ήταν κάτι το τρελό. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε αυτό το πρωτάθλημα και κάθε μέρα θα μαθαίνω και θα δουλεύω ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είμαι ευγνώμων»

Τότε ο Λεμπρόν του χτύπησε πατρικά την πλάτη και του είπε: «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Είναι η γραμμή της ζωής μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube