«Καυτό» το τρίτο ημίχρονο στο Περιστέρι!

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αρνητικού πρωταγωνιστή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, Σταύρου Μάνταλου, και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τη φυσούνα και τους διαδρόμους του γηπέδου, επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων των δύο ομάδων, η οποία, ωστόσο, εκτονώθηκε γρήγορα.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μια συζήτηση, που… άναψε εκ νέου τα αίματα.

Ποιο ήταν το θέμα της; Το αν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με έναν χρόνο απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, τον Νοέμβριο του 2016, για τη συμπεριφορά του στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό!

Το εν λόγω «πηγαδάκι», λοιπόν, αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του συλλόγου του Περιστερίου, Γιώργος Πέτρου, ο οποίος επενέβη και ζήτησε τον λόγο, με αποτέλεσμα να γίνει… χαμός!

Ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος -πρέπει να τονίσουμε πως- δεν είπε τίποτα προσβλητικό για τον Παναθηναϊκό, επιτέθηκε λεκτικά στον απόντα Τάκη Φύσσα, βρίζοντάς τον! «Μας έκανε κατηγορούμενους, μας έμπλεξε, μας κατάντησε να μας βλέπουν τα παιδιά μας κατηγορούμενους στις τηλεοράσεις», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του -την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Αντίθετα, άλλα άτομα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ επιτέθηκαν στην «πράσινη» αποστολή με απίστευτους χαρακτηρισμούς, όπως: «Να πέσετε στη Γ' Εθνική, εκεί να πάτε, μπ@@@λα»!

Όταν, μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τούς ζήτησαν να ηρεμήσουν, γιατί «υπάρχει και δεύτερος γύρος με ματς στη Λεωφόρο», εκείνοι απάντησαν σε έξαλλη κατάσταση: «Μέχρι τον Μάρτιο και τον δεύτερο γύρο, δεν θα υπάρχετε, θα έχετε ήδη διαλυθεί»!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube