Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League, στην Τούμπα κόντρα στη Χάιντουκ.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης, ο προπονητή της κροατικής ομάδας, Ιβάν Λέκο, τόνισε ότι εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του έγιναν... πιο έξυπνοι μετά το πρώτο παιχνίδι, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πολύ καλό σύνολο, ενώ ξεκαθάρισε ότι για να προκριθεί η ομάδα του, θα πρέπει να παρουσιαστεί ήρεμη και με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Χάιντουκ:

Για το αν η πίεση είναι πλέον στον ΠΑΟΚ: «Ίσως, θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα αν είχαμε κερδίσει στην έδρα μας. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε, θέλουμε να προκριθούμε, όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:«Θεωρούμε ότι εμείς είμαστε εξυπνότεροι μετά τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Ένα είναι σίγουρο θα πρέπει να σταματήσουμε τους καλύτερους παίκτες του, θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση».

Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα: «Ποτέ δεν αποκαλύπτω την σύνθεση πριν την αποκαλύψω στους παίκτες μου. Μην περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Από το πρώτο παιχνίδι μάθαμε ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το προαίσθημά του ενόψει της ρεβάνς: «Δεν σκέφτομαι ποτέ τι θα γίνει, το βασικό μας μέλημα είναι να προκριθούμε».

Για τo αν έχει ετοιμάσει την ομάδα του για ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, έχουμε κίνητρο και είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.