Ο Άντονι Ντέιβις έχει βγει στην… αγορά και οι ομάδες που φιλοδοξούν να τον κάνουν δικό τους έχουν σχηματίσει ουρά. Οι Πέλικανς έκαναν γνωστό πως θα αξιολογήσουν όλες τις προτάσεις για ανταλλαγή που θα τους γίνουν, αλλά δεν πρόκειται να αποφασίσουν πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας στις 7 Φεβρουαρίου, εκτός κι αν τους γίνει κάποια σούπερ προσφορά που δεν θα μπορούν να αρνηθούν.

Είναι σαφές πως ο «φρύδιας» θέλει να μετακομίσει σε ομάδα με βλέψεις για πρωτάθλημα και για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον από τους Λέικερς και τους Σέλτικς. Η διοίκηση των Ρομπ Πελίνκα και Μάτζικ Τζόνσον σχεδιάζει συνάντηση για να δελεάσει την ομάδα της Νέας Ορλεάνης και μπορεί να προσφέρει νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, όπως οι Κούζμα, Μπολ, Ίνγκραμ και Χαρτ. Συν τοις άλλοις, ο Ντέιβις έχει ατζέντη τον Ριτς Πολ, που είναι παιδικός φίλος και εκπρόσωπος του Λεμπρόν Τζέιμς.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ντέιβις φέρονται να βρίσκονται και οι Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστώνης έχει πολύ μεγάλο βάθος σε παίκτες μεγάλης ποιότητας και εκτιμάται πως αν συμπεριλάβει σε ένα καλό πακέτο προσφοράς για ανταλλαγή 2-3 τέτοια ονόματα, μπορεί να πείσει τους Πέλικανς για να κάνει δικό της τον 25χρονο άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube