Την αγορά θα εξερευνήσουν δύο σημαντικά «εργαλεία» των Λος Άντζελες Λέικερς.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του LA απέστειλε τις δεσμευτικές προτάσεις στους Όστιν Ριβς και Ρούι Χατσιμούρα, κάτι που σημαίνει πως από τις 30 Ιουνίου θα είναι restricted free agents.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως οι δύο παίκτες θα αποχαιρετήσουν τους Λέικερς. Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν τη δυνατότητα από εδώ και πέρα να «ματσάρουν» κάθε προσφορά που θα λάβουν οι Ριβς και Χατσιμούρα, με την επικρατούσα φημολογία να είναι πως θα τους κρατήσουν και τους δύο με βελτιωμένες αποδοχές.

Μετά την ένταξη στο Λος Άντζελες μέσω ανταλλαγής με τους Γουίζαρντς, ο Χατσιμούρα εμφανίστηκε σε 33 αγώνες και είχε μέσο όρο 9,6 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 22,4 λεπτά ανά αγώνα στη regular season. Στα playoffs βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, αφού μέτρησε 12,2 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 16 αγώνες , σουτάροντας 55,7% εντός πεδιάς 48,7% από το τρίποντο.

Ο Ριβς, από την άλλη, αγωνίστηκε σε 64 αγώνες της κανονικής περιόδου για τους Λέικερς, έχοντας κατά μέσο όρο 13,0 πόντους, 3,0 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε 28,8 λεπτά. Στα playoffs ανέβασε πολύ τις αποδοχές του, αφού μέτρησε 16,9 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube