Λεβαδειακός και ΟΦΗ κοντράρονται στη Βοιωτία (16:30) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, οι δε φιλοξενούμενοι για να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους.

Οι Βοιωτοί ελπίζουν να συνεχίσουν την εξαιρετική παράδοση που τρέχουν εντός έδρας απέναντι στους Κρητικούς, από τους οποίους έχασαν τελευταία φορά το 2012. Με σύμμαχο λοιπόν τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΟΦΗ, ο Λεβαδειακός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη. Μόλις 2 βαθμοί για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία δείχνει να μην έχει το εύκολο γκολ και αυτό πρέπει σαφώς να το αλλάξει. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες, καλείται να ξεκολλήσει από τα χαμηλά, μαζεύοντας άμεσα βαθμούς.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να διαχειριστεί μόνο δυο απουσίες, αφού εκτός είναι ο τραυματίας Γκροφ και ο τιμωρημένος Μορέιρα. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Στάγκος, Λιάγκας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.

Ο ΟΦΗ από τη μεριά του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Επτά βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια, τρέχοντας αήττητο σερί τριών αγώνων και μετρά δύο κολλητές νίκες. Η πρώτη με 3-0 στον Βόλο, η δεύτερη εντός έδρας με τον Άρη (3-2). Ο Τραϊανός Δέλλας έχει φτιάξει ένα σύνολο που αρέσκεται να επιτίθεται και να δημιουργεί, σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Την ίδια ώρα, έχει ζητήματα ανασταλτικά και καλείται άμεσα να τα διορθώσει. Βρίσκεται στην 5η θέση και με τρίποντο θα πιάσει τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας να κοιτάζει ψηλά στη βαθμολογία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νέιρα, Μπάουμαν, Ναούμοφ, Καλαφάτης, Σίλβα, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης και Αδαμάκης. Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονζάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Σαλσέδο, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιανγκ.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Τσοκάι, Μπάλτσι, Ζίνι, Μορέιρα, Γιαννιώτας, Όζμπολτ.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γκονθάλεθ, Αποστολάκης, Μπαΐνοβιτς, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Τοροσιάδης, Νταβέλας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Φωτιάς, Σάββας)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube