Ανοικτά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ μίλησε ο Ντάνκο Λάζοβιτς.

Επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο την περασμένη εβδομάδα, έδειξε κολακευμένος από την κρούση της «Ένωσης», αλλά τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για συμφωνία και απομένουν ακόμη αρκετά που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Η αλήθεια είναι πως συναντήθηκα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο μετά το τελευταίο παιχνίδι μας, καθίσαμε σε ένα εστιατόριο της πόλης και μιλήσαμε για τα πλάνα μου, το τι θέλω, την ΑΕΚ και αν ταιριάζουν οι φιλοδοξίες μας. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συμφωνία, γιατί δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει το οικονομικό σκέλος. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μού παρουσίασε ένα πλάνο και η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη δημιουργία ομάδας για να επιστρέψει δυνατή στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε στη σερβική «Sport Novosti», ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε επαφή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Η ΑΕΚ έχει μεγάλη παράδοση και η νέα της διοίκηση έχει αποφασίσει να την ξαναφέρει εκεί που ήταν. Είναι σίγουρα μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορώ να πω πως δεν με ενδιαφέρει. Όμως η ζωή με έχει διδάξει ότι από το ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής υπάρχει μεγάλη απόσταση και δεν βιάζομαι να κάνω σχέδια για το μέλλον. Απλά αφήνω τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν έχει επικοινωνήσει ξανά κάποιος από την ΑΕΚ μαζί μου. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά να μείνω στην Παρτιζάν και δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.