Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και στο νέο πόστο που ανέλαβε στον Ατρόμητο σχολίασε ο Νίκος Λαζαρίδης.

Ο πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστής της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως η ανάληψη των καθηκόντων του γενικού αρχηγού αποτελεί μία δικαίωση της προσφοράς του στον «Περιστεριώτικο» σύλλογο ενώ αποκάλυψε και τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας του, με κορυφαία εξ αυτών το γκολ με την φανέλα του Άρη στο Βιθέντε Καλντερόν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα επικείμενα play-offs αλλά και στο ποδοσφαιρικό μέλλον του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Λημνιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Arena FM”:

Για το νέο πόστο που ανέλαβε στον Ατρόμητο:
«Ξεκινάω πλέον σε μια νέα θέση, κάνω μια νέα αρχή. Το ήθελε η ομάδα το ήθελα κι εγώ. Είναι πολύ τιμητικό αυτό. Θα αναλάβω γενικός αρχηγός. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο εκτιμήθηκαν».

Για την καλύτερη του στιγμή με τον Ατρόμητο:
«Με τον Ατρόμητο η καλύτερη στιγμή είναι η πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης».

Για τον Άρη είπε:
«Δεν ξεχνώ τις στιγμές στον Άρη. Είμαι ευχαριστημένος που δεν είχα σοβαρό τραυματισμό και κατάφερα κάποια πράγματα. Ήθελα να τελειώσω ψηλά. Θα μπορούσα να παίξω ένα χρόνο ακόμα σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του:
«Η καλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή ήταν το γκολ με τον Άρη επί της Ατλέτικο. Κάναμε κάτι που πολύ δύσκολο θα ξαναγίνει. Τη φωτογραφία με τον πανηγυρισμό επί της Ατλέτικο φυσικά και την έχω. Βλέποντας το ματς χθες, έλεγα στον γιο μου ότι σε αυτήν την εστία έβαλα γκολ. Τον κόσμο του Άρη τον έχω στην καρδιά μου. Η αγάπη αυτή θα κρατήσει για πάντα. Ήθελα να μείνω παραπάνω, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως ήθελα».

Για τα επικείμενα playoffs:
«Στα playoffs, ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη θέση στο Europa League λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη θέση. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά».

Για τον Δημήτρη Λημνιό:
«Τον Λημνιό τον πιστεύω πολύ. Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Ήταν καλή κίνηση από τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ γρήγορος έχει και το γκολ. Θα χρειαστεί χρόνο, αλλά με δουλειά θα τα καταφέρει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube