Πολλα παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως για το φάουλ που δόθηκε 0,8'' πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας επιτρέποντας στον Σερτάτς Σανλί με 1/2 βολές να στείλει το ματς στην παράταση, είχε ο Πάμπλο Λάσο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα στην παράταση (108-97).

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ελέγξουμε και άλλες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Μου έδειξαν τη φάση μετά τον αγώνα και μου φαίνεται πως το φάουλ το έκανε ο Σανλί στον Πουαριέ κι όχι το αντίστροφο», τόνισε ο προπονητής της «βασίλισσας».

Πάντως ο ίδιος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά από ένα μεγάλο διάστημα με πολλές κακές εμφανίσεις. «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα που μας έλειπαν τελευταία. Κι άλλες φορές είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά σηκωθήκαμε στα πόδια μας», είπε.

Αναφερόμενος στο ότι δεν χρησιμοποίησε τους Ρούντι Φερνάντεθ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. «Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν και αν τους χρησιμοποιούσαμε ίσως χάναμε περισσότερα από ό,τι θα κερδίζαμε. Είναι πάντως προς τιμήν τους ότι ήθελαν να είναι μαζί με την ομάδα».

Δείτε τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Ρεάλ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube