Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός. Η ομάδα βόλεϊ ανδρών των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει στις 21:00 στην Τενερίφη τη Λας Πάλμας στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League μετά το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στου Ρέντη και χρειάζεται δύο σετ για να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Εκεί, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν τη ρουμανική Μπρασόφ.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε πως: «Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο ματς με τη Λας Πάλμας και, σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα, θα παίξει καλύτερα από τον πρώτο αγώνα. Θα είναι σκληρό ματς, μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε κάποια προβλήματα, όπως την απουσία του Τζούριτς, όμως ξέρω ότι τα παιδιά θα παλέψουν για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε».

Ο Αλεν Παγένκ συμπλήρωσε πως: «Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ματς στην έδρα μας, νικήσαμε 3-0 σετ, μια καθαρή νίκη. Τώρα, είμαστε στα Κανάρια Νησιά για τη ρεβάνς και χρειαζόμαστε δύο σετ. Ωστόσο, εμείς θα πάμε για τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, η νοοτροπία μας πάντα, να νικάμε. Ελπίζω να παίξουμε καλά, να νικήσουμε και να πάρουμε το "εισιτήριο" για τον επόμενο γύρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube