Η Ελλάδα κοντραρίστηκε με τις «αστεράτες ΗΠΑ στο Άμπου Ντάμπι και ηττήθηκε με σκορ 108-86, αν και έδειξε ανταγωνιστική σε κάποια σημεία του αγώνα, δεδομένης φυσικά της ανωτερότητας του αντιπάλου.

Σε αυτά τα καλά στοιχεία στάθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που τόνισε τη μεγάλη ποιότητα των ΗΠΑ και τη δυσκολία του φιλικού κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Παράλληλα, υποσχέθηκε πως η Εθνική θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική στο επίσημο ματς με τους Αμερικανούς για το Παγκόσμιο (28/8, 15:40).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, κυρίως ως προς τη συγκέντρωση και τις επιλογές. Τέτοιες ομάδες τιμωρούν κάθε λάθος. Θεωρώ ότι έχουμε κάποια καλά στοιχεία, σε αυτά θα βασιστούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Οι ΗΠΑ έχουν μεγάλη αθλητικότητα, παίζουν σε πολύ γρήγορο ρυθμό και θα είμαστε πιο έτοιμοι στο επίσημο παιχνίδι μαζί τους σε δέκα μέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε όσα μας πουν οι προπονητές και μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube