Για την απόσταση που έχει η Μπαρτσελόνα με τον Νίκολα Μίροτιτς, όσον αφορά τη λύση του συμβολαίου του μίλησε ο Ζοάν Λαπόρτα!

Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» στην "La Vanguardia", η κουβέντα από τα ποδοσφαιρικά και τον… Λιονέλ Μέσι, πήγε στον Νίκολα Μίροτιτς και τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λαπόρτα για το Μαυροβούνιο φόργουορντ που αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για τον αντί-Βεζένκοφ, τόνισε πως δεν έχε βρεθεί, ακόμα, η λύση για την αποδέσμευσή του, με τις δυο πλευρές να απέχουν σημαντικά.

«Πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και χωρίς να έχει μπάτζετ 40 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή απέχουμε πολύ οικονομικά με τον Μίροτιτς, αλλά θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα της αποχώρησής του», είπε αρχικά ο Λαπόρτα για τον άλλοτε ΝΒΑer που ζητάει όλο το ποσό για τα επόμενα δυο χρόνια (22 εκατ. ευρώ μεικτά) για να αποχωρήσει.

Τέλος, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας μίλησε και για την αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ο Σάρας ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Όταν ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Δεν μπορούμε να έχουμε αυτούς τους μισθούς στο μπάσκετ», ήταν τα λόγια του Ζοάν Λαπόρτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube